workshop crossbody tasje

*** I.v.m. de coronacrisis worden er momenteel geen workshops gegeven. ***
 
workshop crossbody tasje

 

In 3 uur tijd zelf een crossbody tasje van leer maken? Het kan bij Het Leeratelier!

Het  crossbody tasje, ook wel festival tasje genoemd, wordt volledig met de hand gemaakt, ervaring met naaimachine is niet nodig. Het patroon hebben wij al voor jou gemaakt. Dus als je het leer uitgekozen hebt, kan je gelijk aan de slag.

Stap voor stap begeleiden wij jou bij het snijden van het leer en het in elkaar zetten van het tasje.
Super leuk om te doen en aan het eind van de workshop ga je met je eigen gemaakte crossbody c.q. schoudertasje naar huis, hoe gaaf is dat?

We gebruiken voor het tasje stevig leer, je hebt keuze uit verschillende kleuren en prints. Het tasje heeft een verstelbare schouderband, zodat je hem zowel crossbody als over je schouder kan dragen. Het tasje is ideaal als je niet teveel mee hoeft te nemen. Je belangrijkste items zoals je smartphone, sleutels en lipstick passen er zeker in.

De workshop wordt in kleine groepjes gegeven. Je kan je inschrijven op de geplande data, maar het is ook mogelijk om met je eigen groepje de workshop op een andere datum te volgen.

Kenmerken:

Prijs workshop: € 79,=  p.p., incl.  materiaal
Aantal deelnemers: 4 tot 6 personen
Tijdsduur workshop: ca. 3 uur
Data: in overleg
Aanmelden: klik hier om je aan te melden

Prijs is inclusief:

  • 21% btw
  • Leer en fournituren
  • Gebruik van gereedschappen
  • Koffie en thee

 

workshop, den bosch, schoudertasje, festivaltasje, crossbody tasje, groepsuitje Den Bosch, vriendinnendag, vrijgezellenfeest